Nederlands     English     Deutsch

Circus Zandvoort
Fun & Games, Bioscoop, Theater, Casino

Het gehele jaar open van 10.00 - 02.00 uur.
Gasthuisplein 5, 2042 JM Zandvoort
Postbus 446, 2040 AK Zandvoort
Tel. 023-5718686
www.circuszandvoort.nl


Circus Zandvoort

Circus Zandvoort
Gasthuisplein 5
2042 JM ZANDVOORT
T: 023-5718686
T reserveringen en verhuur:  023-5731725
F: 023-5718713Leisure projectontwikkeling
Door het kwaliteitsniveau en de organisatiestructuur heeft Play-In groeipotentie. Die groeipotentie willen wij graag benutten door een uniek Entertainment Center neer te zetten.
Een keten van eenheidsworsten heeft Play-In nooit zien zitten, de uitdaging ligt voor het familiebedrijf in het zorgvuldig analyseren van mogelijke locaties en maatwerk bieden.

Wij geven onze concepten vorm met de wetenschap dat de consument steeds veeleisender wordt en zichzelf een steeds grilliger consumptiepatroon toeeigent. De huidige consument wil meerdere vormen van vermaak combineren in één bezoek. Hij/zij combineert een bezoek aan de historische binnenstad, de winkels, het theater, de bioscoop, een evenement, café, restaurant, en ons entertainment center al naar gelang zijn/ haar voorkeur op dat moment.
In overleg met gemeenten kunnen we het (sport-, cultuurt-, vrijetijds) concept zodanig vormgegeven dat het een optimale aanwinst is voor de inwoners en bezoekers van een dorpskern of stadshart.
Voor deze uitbreidingsactie is structureel capaciteit vrijgemaakt om binnen afzienbare termijn de gewenste groei te bewerkstelligen.

Een goed voorbeeld van een op maat gesneden concept is Circus Zandvoort:


Een uniek amusementscentrum
Er zijn maar weinig amusementscentra in Nederland waar ouders een kinderverjaardag komen vieren, waar Claudia de Breij en Javier Guzman de bezoekers op een lach trakteren en waar de plaatselijke zangvereniging een brunchconcert ten gehore brengt. In Zandvoort is sinds 1991 het Circus Zandvoort gevestigd, een mooi voorbeeld van zo’n amusementscentrum dat een maatschappelijke meerwaarde heeft voor een gemeente en waar allerlei verschillende publieksgroepen zich thuis voelen. In overleg met de gemeente is het concept zodanig vormgegeven dat het een optimale aanwinst is geworden voor de inwoners en de bezoekers van Zandvoort.
Het resultaat is een Family Entertainment Center in een uniek gebouw in de stadskern, met een amusementsgedeelte, een bioscoop annex theater, een foyer en cadeaushops.
Het concept van Circus Zandvoort is goed te vertalen naar andere gemeenten in
Nederland. Naar een Family Entertainment Center met maatschappelijke
meerwaarde in ùw gemeente.


Brede publieksgroep
Het aanbod van Circus Zandvoort richt zich op een brede publieksgroep. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar zijn er kermisspelen die tot de verbeelding spreken en is er een verjaardagsarrangement.
Voor de jeugd van 12 tot 18 jaar is er een groot aanbod van spectaculaire spelen, zoals de racesimulators en behendigheidsspelen. Alleen volwassenen hebben ook toegang tot het gedeelte waar de spelen met een kanselement zich bevinden. Daarnaast trekken de theatervoorstellingen en de bioscoop weer een eigen publiek. Het bieden van plezier aan families met kinderen, alleengaanden, jonge stelletjes en de wat oudere koppels uit allerlei culturele en maatschappelijke geledingen van de samenleving, is precies wat Circus Zandvoort graag wil.


Maatschappelijke betrokkenheid
Onder de naam Stichting KunstCircus Zandvoort stimuleert en neemt het bedrijf deel in diverse projecten die ten goede komen aan een beter sociaal cultureel klimaat in de gemeente. Zo verschaft zij filmclub ‘Simon van Collem’ de mogelijkheid om elke woensdagavond blikverruimende- en kwaliteitsfilms te vertonen, organiseert zij filmfestivals, kunstmanifestaties en dans- en muziekfestiviteiten. Wanneer er sprake is van een vestiging in een nieuwe gemeente zal betrokkenheid en bevordering van het culturele leven in deze gemeente een onderdeel van de bedrijfsvoering zijn. Hierbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de behoeften die de gemeente heeft.


Kwaliteit voorop
De combinatie van een hoog kwaliteitsniveau, een enorme ervaring op het gebied van family entertainment en de maatwerkfilosofie van een directie die nauw betrokken is bij de realisatie van nieuwe projecten én de uiteindelijke exploitatie daarvan maakt Play-In Beheer uniek als aantrekkelijke partner voor gemeenten en projectontwikkelaars die op zoek zijn naar een onderscheidend leisureconcept in dorpskern of stadshart.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw gemeente?
Neemt u dan contact op met:
Circus Zandvoort
Dhr. René Paap, projectmanager
Postbus 446
2040 AK Zandvoort
T. 023-573 1725
E. rene.p@playin.nl

Agenda

Gekoppelde Jackpot

Een jackpot als extraatje...

lees meer