Nederlands     English     Deutsch

Circus Zandvoort
Fun & Games, Bioscoop, Theater, Casino

Het gehele jaar open van 10.00 - 02.00 uur.
Gasthuisplein 5, 2042 JM Zandvoort
Postbus 446, 2040 AK Zandvoort
Tel. 023-5718686
www.circuszandvoort.nl


Fun & Games
Leef je uit in Circus Zandvoort!

 

Voor jong en oud een vrolijke Fun & Games afdeling; Familyland met de leukste en spectaculairste games en gekste kermisspelen.

 

Met de gewonnen waardepunten heb je in de prijzenshop keuze uit 1001 verschillende cadeaus, dus je gaat niet met lege handen naar huis. Wil je liever punten opsparen? Schaf dan je eigen Circus Card aan!

Volop                    

         games!

 

 

 

Naast klassiekers als de Air Hockey vind je ook hits als Sega's  ’Let’s Go Jungle’ , de Mariokart 2 Arcade GP , de Super Bikes, Time Crisis 4 Deluxe en de Jumping Jackpot.

 

 

 

Mariokart 2 GP 

 

 

Test je snelheid, slimheid en behendigheid met Mariokart 2. Een foto van jezelf als coureur wordt in het spel geplaatst als één van de leuke extra’s.
1 kB

 


De verschillende klasses zorgen ervoor dat elke speler het naar zijn zin heeft. Kids zullen de 50cc te gek vinden, en 100cc is voor de ’normale’ rijder. De 150cc is een absolute uitdaging voor de beste coureurs. In de ’Grand Prix’ mode mag je blijven racen zolang je wint!

 

 

 

 


 

Super Bikes!

  

Maar liefst 4 machines naast elkaar, dus probleemloos met z’n vieren in een race. In Super Bikes kies je uit alle topmerken motoren zoals Moto Guzi, Kawasaki en Suzuki.

 

 


Net als in de Fast and the Furious up grade je je bike met grotere en sterkere motoren, banden etcetera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let's Go Jungle in Circus Zandvoort!

 

 

 

 

 

 

Time Crisis 4 Deluxe Twin


Time Crisis is in de speelhallen zonder twijfel elke keer weer de meest populaire gunshooter.

 

 

Als speler bepaal je volledig je eigen route en je kunt geheel nieuwe tactieken toepassen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jumpin' Jackpot

 

 

Het virtuele springtouw: voor jong en oud makkelijk te spelen! Spring over de ronddraaiende licht’balk’. Hou vol tot het hele woord Jackpot uitgelicht is. Eén speelmunt (€ 0,50) is drie pogingen waard of kies voor één of twee pogingen met een extra hoge jackpot aan tickets. Met de tickets kun je mooie prijzen uitzoeken in de prijzenshop.

Lees meer over de prijzenshop>> 

 

 

 

 

 

 

De tracks brengen je over de hele wereld. Als rijder heb je de beschikking over meer dan 30 trucs die je kunt uithalen. En er zijn verschillende shortcuts en belangrijker, er zijn vele bochten. Bochten zijn belangrijk omdat driften een belangrijk deel van het spel is. Als je bochten met veel power kunt bedwingen, heb je een grote voorsprong op je concurrenten. Het kan het verschil maken tussen de eerste en de vierde plaats!

 

 

 

 

 

Een jong koppel gaat goedkoop op vakantie naar een onbewoond eiland, nog vrij van de mens en technology. Maar de trip wordt een nachtmerrie! Een leger aan wilde dieren probeert ze aan te vallen. Er is maar één doel: levend het eiland af komen. OF ZE HET OVERLEVEN HANGT VAN JOU AF!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de introductie van het Virtual Reality View System is het echt het neusje van de zalm.

 


 

 

 

 

Spring mee en win tickets...

 

 

 

 

 

 

 

 

 klik

Agenda


Circus Zandvoort ; Many Ways to Play

lees meer