Nederlands     English     Deutsch

Circus Zandvoort
Fun & Games, Bioscoop, Theater, Casino

Het gehele jaar open van 10.00 - 02.00 uur.
Gasthuisplein 5, 2042 JM Zandvoort
Postbus 446, 2040 AK Zandvoort
Tel. 023-5718686
www.circuszandvoort.nl


Circus Zandvoort

Circus Zandvoort
Gasthuisplein 5
2042 JM ZANDVOORT
T: 023-5718686
T reserveringen en verhuur:  023-5731725
F: 023-5718713Historie en Ondernemer
Play-in B.V. is een onderneming die zich vanaf 1946 met amusement op de vrijetijdsmarkt richt. Het is een bedrijf dat kwaliteit nastreeft en waar vertrouwen, openheid, integriteit, zorgvuldigheid en respect voor het individu hoog in het vaandel staan.

De wortels van het bedrijf liggen in Amsterdam en Zandvoort. Vanaf het eerste uur exploiteert Heino Sr. speelautomaten in Amsterdamse uitgaansgelegenheden, en gaat hij zomers met een karavaan van speelautomaten richting Zandvoort. Daar worden o.a. de van het Amerikaanse leger overgenomen slotmachines en eenarmige bandieten geëxploiteerd, die werkten op zinken dubbeltjes.

Het bedrijf groeit de jaren hierna gestaag en autonoom. Seizoensexploitatie wordt aangevuld met een jaarrondlocatie in Amsterdam en in Zandvoort.

In de jaren zestig neemt de heer Leo Heino het bedrijf op jonge leeftijd over van zijn vader. Hij werd daarnaast actief in de lokale politiek en is in die jaren mede oprichter van de Sectie Amusementscentra van de VAN Speelautomaten brancheorganisatie.
Tot 2000 is hij 20 jaar voorzitter geweest van deze sectie en tevens jarenlang lid van het hoofdbestuur. In deze jaren hield hij intensief contact met het Ministerie van Economische Zaken in verband met de voorbereidingen van de nieuwe Wet op de Kansspelen. Tevens werd het convenant met GGZ Nederland afdeling Verslavingszorg gerealiseerd.

Lokaal gezien bekleedt Leo Heino, die nog steeds als adviseur bij het bedrijf betrokken is, momenteel de volgende functies:

- Bestuurslid van de Stichting Zandvoort Promotie
- Bestuurslid van Strandpachtersvereniging Zandvoort
- Voorzitter afd. jaarrondpaviljoens van de Strandpachtersvereniging Zandvoort
- Voorzitter van Stichting Kunst Circus Zandvoort

 

 

In 1998 is de directie uitgebreid met de volgende generatie. Bas L. Heino (1969) treedt toe.


Play-In Beheer
Play-In Beheer B.V. is de moedermaatschappij van o.a. vier amusementscentra in Zandvoort en Amsterdam. De meest in het oogspringende is family entertainment center Circus Zandvoort, gevestigd te Zandvoort.
Circus Zandvoort, onder architectuur van Sjoerd Soeters, staat voor kwaliteit, service en vermaak voor het hele gezin.

Met de oprichting van Circus Zandvoort werd duidelijk een nieuwe trend ingezet binnen de wereld van de amusementscentra in Nederland. Een stap die navolging kreeg. Play-In toont al meer dan 10 jaar nadrukkelijk aan de kennis en de kwaliteit te bezitten om een dergelijk concept te exploiteren. Dit wordt nog eens benadrukt door het feit dat Circus Zandvoort als eerste amusementscentrum in Nederland het KEMA-Aspectcertificaat heeft behaald en aldus voldoet aan de criteria voor aspectcertificatie met betrekking tot de bedrijfsvoering van amusementscentra

Missie
Het recreërend publiek een mogelijkheid bieden zich te ontspannen op een spannende manier. Play-In plaatst hiervoor hoogwaardig amusement in een aantrekkelijke en sfeervolle omgeving.

Visie
Play-In streeft ernaar een eigen plaats te behouden onder de besten van haar branche. Om economische maat te houden kiest Play-In voor autonome groei.


Kwaliteitsbeleid en bedrijfsvoering
• "Wij bieden onze gasten in gecertificeerde amusementscentra spanning en amusement."
• "Wij hebben vertrouwen in en respect voor het individu en staan eerlijk en integer ten opzichte van onze klanten."
• "Wij moedigen vernieuwing en flexibiliteit aan en richten ons op het hoogste kwaliteitsniveau."
Play-In wil met deze bedrijfsfilosofie continuïteit in winst en werkgelegenheid bereiken. Voortdurend zal Play-In haar aandacht richten op het handhaven dan wel het verbeteren van de kwaliteit van de bedrijfsvoering.

Daarnaast voldoen wij uiteraard aan alle kwaliteitseisen van moderne bedrijfsvoering:
• Kwaliteitsbeleid + richtlijnen in kwaliteitshandboek
• Kwaliteitsprocedures in procedurehandboek
• Preventief beleid (GGZ Nederland, afd. Verslavingszorg)
• KEMA Certificaat. Managementsysteem voldoet aan ‘Criteria voor bedrijfsvoering van amusementscentra’.
• Play-In heeft haar ethische code geïntegreerd in haar bedrijfsvoering. (vertrouwen, openheid, integriteit, zorgvuldigheid en respect voor het individu staan hoog in het vaandel).

Agenda

Gekoppelde Jackpot

Een jackpot als extraatje...

lees meer