Nederlands     English     Deutsch

Circus Zandvoort
Fun & Games, Bioscoop, Theater, Casino

Het gehele jaar open van 10.00 - 02.00 uur.
Gasthuisplein 5, 2042 JM Zandvoort
Postbus 446, 2040 AK Zandvoort
Tel. 023-5718686
www.circuszandvoort.nl


Bioscoop & Theater
Dubbel optreden: Murth Mossel & Roué Verveer

 

Zondag 15 november 2009 om 20.15 uur een dubbeloptreden in het theater van Circus Zandvoort. Roue Verveer komt met zijn nieuwe show 'Mans Genoeg' , en Murth Mossel met zijn nieuwe voorstelling '1e pers. enkelv.' Kaarten voor 15 nov. zijn hier online verkrijgbaar . Er is een beperkte kaartverkoop via de theaterkassa in de foyer van Circus Zandvoort

 

 

Het is feest, want Roué Verveer is 10 jaar comedian.

 


U zult Roué Verveer daarom vast al kennen, want in 10 jaar heeft hij drie avondvullende voorstellingen gemaakt, die allen door de VARA zijn uitgezonden. Bovendien heeft hij drie dvd’s uitgebracht en speelt al 10 jaar bij Comedytrain.

Met zijn derde cabaretvoorstelling trok hij de afgelopen twee jaar volle zalen. Nu komt hij met zijn vierde voorstelling: Mans genoeg.

In deze voorstelling zullen er onderwerpen aan bod komen waar je normaal niet over praat, maar dit allemaal weer overgoten met zijn inmiddels welbekende humor. Er wordt dus veel, nee héél veel gelachen.

Kortom, het feest is begonnen!

 

Roué Verveer in 'Mans genoeg'

 

 

Murth Mossel met 1e pers. enkelv. – nieuwe voorstelling


Na een succesvol debuut, staat Murth Mossel - bekend van onder andere Comedytrain, en van de Cabarestafette - nu in het theater met zijn tweede avondvullende voorstelling:
1e pers. enkelv.

Murth's eerste show, Status Aparte (DVD vanaf december in de winkels), gaf ons al 'n kijkje in het leven van deze rasverteller die zijn publiek niet onberoerd laat met z'n karakteristieke stijl.
In 1e pers. enkelv. krijgen we wederom grappige verhalen en scherpe observaties voorgeschoteld...á la Murth natuurlijk.

Murth Mossel in '1e pers. enkelv.'

 

koop hier uw kaarten online

Agenda