Nederlands     English     Deutsch

Circus Zandvoort
Fun & Games, Bioscoop, Theater, Casino

Het gehele jaar open van 10.00 - 02.00 uur.
Gasthuisplein 5, 2042 JM Zandvoort
Postbus 446, 2040 AK Zandvoort
Tel. 023-5718686
www.circuszandvoort.nl


Bioscoop & Theater
Prijswinnaar Ellen Dikker met ‘Toendra’ in theaterzaal van Circus Zandvoort

 

 

 

Zondag 18 januari 2009 een voorstelling van het veelbelovende cabarettalent Ellen Dikker. Vorig jaar won Ellen Dikker de persoonlijkheidsprijs op het prestigieuze Camerettenfestival. Sindsdien gaat het hard met Ellen. Ze werd bejubeld door de pers, was te gast bij ‘Raymann is laat’ en toert nu avondvullend door het land met haar programma ‘Toendra’.


Toendra

‘Toendra’ is een theatraal programma waarin Ellen Dikker razendsnel schakelt tussen hilarische en ontwapende personages die allemaal worstelen met het moderne leven. Ellen toont zich een theaterpersoonlijkheid die het publiek moeiteloos met zich meeneemt. Bevlogen, eigenzinnig en een beetje brutaal. Een rascomédienne met scherpe randjes.Zandvoortse wortels

Ellen Dikker groeit op in Zandvoort en volgt de Theaterschool in Eindhoven waar zij in 1997 afstudeert. Vervolgens gaat ze voornamelijk acteren in toneelvoorstellingen.

Ze maakt haar filmdebuut in Oscar-winnaar Antonia en op televisie was ze te zien in Rozengeur en Wodka Lime, in korte films van Villa Achterwerk en de NPS en in verschillende commercials.


Nummer 14

In 2006 schrijft ze zich in voor het Cameretten Festival. Met een bonte verzameling aan types, een eigenaardig brouwsel maar prettig om naar te kijken, wint ze de persoonlijkheidsprijs. Na de finaletournee van het festival speelt ze haar voorstelling in het gehele land. Nu dus haar eerste avondvullende voorstelling Toendra waarmee zij als nieuwkomer, uit 220 cabaretvoorstellingen, met stip op nummer 14 is binnengekomen in de top 40 van de nieuwe Cabaret & Comedygids 2008 / 2009.


Bijwonen?

Kaarten voor zondag 18 januari 2009 om 20.15 uur, zijn online te koop via kaartverkoop theater Circus Zandvoort en aan de balie van Circus Zandvoort, Gasthuisplein 5, Tel. 023-5718686

Agenda